Vihreä kaalisalaatti tofulla
2
Annosta20
minutesTämän salaatin taika on kastikkeessa. Siinä on riittävästi makua maustamaan miedon tofun ja kaalin.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu)
10 g oliivi- tai rypsiöljyä paistamiseen
½ varhaiskaali (keskikokoinen)
10 g auringonkukansiemeniä
10 g pinjansiemeniä
100 g retiisiä
- kastike naisen annos
20 g oliivi- tai rypsiöljyä
1 dl basilikaa
1 dl persiljaa
1 dl rucolaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
1 rkl ravintohiivahiutaleita
1 -2 rkl vettä
- miehen annos
300 g tofua (Jalotofu, kylmäsavu
15 g oliivi- tai rypsiöljyä paistamiseen
½ varhaiskaali (keskikokoinen)
15 g auringonkukansiemeniä
15 g pinjansiemeniä
100 g retiisiä
- kastike miehen annos
30 g oliivi- tai rypsiöljyä
1 dl basilikaa
1 dl persiljaa
1 dl rucolaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
1 rkl ravintohiivahiutaleita
Ohjeet
- Paloittele tofu ja paista oliiviöljyssä. Lisää paistamisen loppuvaiheessa siemenet pannulle ja paahda hetki.
- Paloittele kaali suikaleiksi ja leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Lisää kaalien ja retiisien joukkoon tofu-siemenseos sekä kastike.
2 vastausta
Ohje kadonnut!
Ohje on nyt palautettu. Kiitos kärsivällisyydestäsi 🙂