Kolmen kerroksen vadelmasuklaakulho
2
annosta15
minutesKolmessa kerroksessa makua jotka yhdistyessään takaavat aamuun täyteläisen makuelämyksen.
Tällä aamiaisella jaksaa vaativampanakin päivänä.
Resepti noudattaa perusateria 2 ohjeistusta.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- pohja naisen annos
50 g kaurahiutaleita
1 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)
1/2 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)
40 g maapähkinävoita
- vadelmakerros naisen annos
200 g vadelmia
(1 tl ksantaania)
- rahkakerros naisen annos
300 g rahkajogurttia
vaniljajauhetta
1 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)
1 rkl erytritolia
2 rkl vettä (lisää vähitellen että saat oikean koostumuksen)
- pohja miehen annos
80 g kaurahiutaleita
1 1/2 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)
2/3 dl mantelimaitoa (makeuttamaton)
60 g maapähkinävoita
- vadelmakerros miehen annos
300 g vadelmia
(1 tl ksantaania)
- rahkakerros miehen annos
500 g rahkajogurttia
vaniljajauhetta
1 1/2 rkl kaakaojauhetta (makeuttamaton)
1 1/2 rkl erytritolia
3 rkl vettä (lisää vähitellen että saat oikean koostumuksen)
ohjeet
- Sekoita kaikki pohjan ainekset yhteen.
- Painele vuoan tai vaikka laakean pakastevuoan pohjalle.
- Muussaa vadelmat. Jos käytät ulkomaisia pakastevadelmia, voit kuumentaa vadelmat ja ripauttaa sekaan teelusikallisen ksantaania, niin saat niistä hillomaisen. Anna silloin hetki vadelmien jäähtyä.
- Levitä vadelmat pohjan päälle.
- Sekoita rahkajogurtti ja vaniljajauhe. Levitä se vadelmahillon päälle.
- Sekoita lopuksi kaakaojauhe, erytritoli ja vesi. Lisää vähitellen vettä että saat oikeanlaisen koostumuksen mikä valuu. Lisää se vielä rahkajogurtin päälle.