Vadelma-raparperituorepuuro
2
annosta40
minutesTähän tuorepuuroon valmistetaan raparperi-vadelmahilloke. Maku on raikas jota ryyditetään kanelin ja kardemumman mausteisuudella.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos raparperi-vadelmahilloke
3 vartta raparperia
1/2 dl vettä
100 g vadelmia
1/2 tl ksantaania
ripaus vaniljaa
halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia
- naisen annos
300 g rahka-jogurttia
20 g chiansiemeniä
20 g pellavasiemenrouhetta
kardemummaa ja ripaus suolaa
40 g cashew-pähkinöitä
1 banaani
kaneli
- miehen annos raparperi-vadelmahilloke
5 vartta raparperia
1 dl vettä
200 g vadelmia
1 tl ksantaania
ripaus vaniljaa
halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia
- miehen annos
500 g rahka-jogurttia
30 g chiansiemeniä
30 g pellavasiemenrouhetta
kardemummaa ja ripaus suolaa
40 g cashew-pähkinöitä
1 banaani
kanelia
ohjeet
- Pilko raparperinvarret paloiksi.
- Laita kattilaan vesi, raparperipalat ja vadelmat.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä, niin että raparperi pehmenee.
- Lisää seokseen ksantaani ja vaniljajauhe. Voit lisätä makeutta erytritolilla.
- Anna hillokkeen jäähtyä.
- Yhdistä rahkajogurtti, chiansiemenet, pellavasiemenrouhe, puolet hillokkesta ja ripaus kardemummaa ja suolaa. Voit ajaa seoksen tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
- Anna vetäytyä vähintään kymmenenen minuuttia, voit myös tehdä puuron valmiiksi jo edellisenä iltana.
- Syö puuro lopun vadelmahillokkeen, banaanin ja cashewpähkinöiden kanssa. Voit ripotella päälle vielä kanelia.