Raparperi-banaanileipä
Annokset
8
annostaValmistusaika
1
hourRaparperi-banaanileipä on ihanan mehevä ja sopivasti mausteinen. Sopii hyvin tarjottavaksi kahvipöytään.
Leivästä tulee noin 8 viipaletta
Koko leivässä on noin kolme naisen ja kaksi miehen annosta.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
2 kypsää banaania
2 kananmunaa
250 g rahkaa
40 g mantelijauhoa
25 g kaurahiutaleita
40 g cashew-pähkinöitä rouhittuna
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl steviaa tai 1/2 dl erytritolia
1 tl ruokasoodaa
1/2 tl suolaa
3 vartta raparperia
Ohjeet
- Soseuta banaanit haarukalla.
- Sekoita banaanisoseeseen rahka ja kananmunat.
- Yhdistä mantelijauhe, rouhitut cashew-pähkinät, kaurahiutaleet, ruokasooda, makeutusaine ja mausteet.
- Sekoita jauheseos taikinaan.
- Pilko raparperinvarret ja lisää palat taikinaan.
- Kaada taikina leivinpaperoituun leipävuokaan.
- Paista leipää 200 asteessa noin 45 minuuttia.