Parsaa ilmakuivatulla kinkulla ja tzatzikia
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
30
minutesParsat verhotaan ilmakuivattuun kinkkuun. Kaveriksi parsalle valmistuu ihana tzatziki. Parsat voit valmistaa uunissa, pannulla tai grillissä.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- parsat naisen annos
nippu parsaa
100 g ilmakuivattua kinkkua
- tzatziki naisen annos
150 g turkkilaista jogurttia
1/2 kurkku
2 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria
minttua
- parsat miehen annos
nippu parsaa
150 g ilmakuivattua kinkkua
- tzatziki miehen annos
250 g turkkilaista jogurttia
2/3 kurkku
3 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria
minttua
Ohjeet
- Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Pane raaste siivilään ja painele ylimääräinen neste pois. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Sekoita tzatzikin kaikki ainekset keskenään.
- Kuori parsojen tyvet ja taita pois kova osa. Kääri ilmakuivattu kinkku parsan ympärille, voit laittaa myös useamman parsan yhden kinkun sisään. Kypsennä joko 230 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia tai paistamalla pannulla tai grillaamalla, kunnes parsat ovat kypsiä ja kinkku on ottanut väriä.
- Syö tällä aterialla puolet parsoista ja tzatzikista.
2 vastausta
Ohje?
Ohje on nyt palautettu. Kiitos kärsivällisyydestäsi 🙂