Mustikkapiirakka
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
1
hourToiveresepti! Mustikkapiirakka saa pehmeyttä turkkilaisesta jogurtista. Piirakassa on noin 3 naisen ja 2 miehen annosta.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- pohja
25 g voita
2 dl pofiberia
1 rkl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl erytritolia
1 kananmuna
125 g rasvatonta turkkilaista jogurttia
1 dl mantelimaitoa
- täyte
200 g mustikoita
125 g rasvatonta turkkilaista jogurttia
1/2 dl erytritolia
1 kananmuna
Ohjeet
- Tee ensin pohja. Sulata 20 g voita.
- Sekoita kulhossa pofiber, erytritoli, leivinjauhe ja psyllium.
- Lisää kulhoon jogurtti, kananmuna ja mantelimaito, sekä lopuksi voi.
- Nypi taikina tasaiseksi.
- Voitele piirakkavuoka lopulla voilla ja taputtele taikina vuoan pohjalle.
- Paista pohjaa 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.
- Tee sillä aikaa täyte. Sekoita kulhossa jogurtti, kananmuna ja erytritoli.
- Ota piirakka uunista ja levitä mustikat pohjalle. Kaada jogurttiseos mustikoiden päälle.
- Paista piirakkaa vielä noin puoli tuntia.
4 vastausta
Miksi en näe ohjeta 6-8 viikkoa?
Hei Päivi, kiitos kommentistasi. Viitannet 8 viikon Startin valmiin ateriasuunnitelman kakkososaan?
Löydät sen 8 viikon Startin valmennusviikolta 6, sivun yläosasta, ensimmäisten materiaalien joukosta.
Jos kirjautumisen tai valmennusalustalla kurssin näkymisen kanssa on ongelmia, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@8viikkoa.fi niin asia ratkeaa helpoiten sitä kautta.
Jos herää lisäkysymyksiä, vastaamme ja autamme mielellämme!
Hei, minkä kokoiseen vuokaan tämä on tehty? Vuoan halkaisijaa siis kyselen.
Terkuin Merja
Hei Merja, kiitos hyvästä kysymyksestä. Vuoka on arviolta 24 cm.
Mukavia leivontahetkiä!