Makkaraa, pimientos de padrón paprikoita ja tomaattia
2
Annosta15
minutesKesään kuuluu myös toki makkara. Tässä annoksessa sekä proteiini että rasvat tulevat suurimmaksi osaksi makkarasta. Kannattaa valita kuitenkin mahdollisimman lihaisa makkara. Lisukkeena toimii grillattu tomaatti ja pimienteos de padron -paprikat. Voit valmistaa kaikki kerralla tai grillata/valmistaa puolet vasta kun syöt toisen annoksen.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2 makkaraa (esim. todella hyvä on Huberin huilu HK Maakarit) tai 200 g soijanakkeja esim. Bon Vegan
200 g pimientos de padron -paprikoita
1 tl oliivi- tai rypsiöljyä
sormisuolaa
2 isoa grillitomaattia
suolaa
mustapippuria
salaattia
sinappia
ketsuppia
- miehen annos
3 makkaraa (esim. todella hyvä on Huberin huilu HK Maakarit) tai 300 g soijanakkeja esim. Bon Vegan
400 g pimientos de padron -paprikoita
2 tl oliivi- tai rypsiöljyä
sormisuolaa
3 isoa grillitomaattia
suolaa
mustapippuria
salaattia
sinappia
ketsuppia
Ohjeet
- Huuhtele ja kuivaa paprikat. Pyöräytä paprikat öljyssä. Jos teet paprikat grillissä tai pannulla, muista käännellä niitä useasti, jotta ne eivät pala. Uunissa: paahda 200 asteessa noin 10 minuuttia.
- Tee tomaatteihin viillot päälle ja ripsottele suolaa sekä pippuria. Paahda paprikoiden kanssa.
- Grillaa tai paista makkarat uunissa tai pannulla vihannesten kanssa.
- Syö sinapin ja ketsupin kanssa.
- Nosta paprikat jäähtymään ja lisää sormisuola.
- Syö tällä aterialla puolet makkaroista ja vihanneksista.
2 vastausta
Missä ohje?
Ohje on nyt palautettu. Kiitos kärsivällisyydestäsi 🙂