Kananugetit ja juuresranskalaiset
4
Annosta45
minutesBroilerifileet sekä kukkakaalit saa pintaansa currylla-maustetun paneroinnin sekä kylkeensä maukkaat juuresranskalaiset. Voit dippailla nugetit ja ranskikset limen makuiseen jogurttikastikkeeseen.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
400 g broilerfilettä tai 400 g tofua
2/3 kukkakaali
60 g mantelijauhoja
2 rkl pofiberia
1 tl currya
1/2 tl sipulijauhetta
2/3 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 kananmuna
- juuresranskalaiset naisen annos
3 porkkanaa
2 palsternakka
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
suolaa
- jogurttikastike naisen annos
200 g turkkilaista jogurttia
1 limen mehu
1 tl raastettua limen kuorta
suolaa
pippuria
- miehen annos
600 g broilerfiletta tai 600 g tofua
1 kukkakaali
90 g mantelijauhoja
3 rkl pofiberia
1 1/2 tl currya
1 tl sipulijauhetta
2/3 tl suolaa
ripaus mustapippuria
2 kananmunaa
- juuresranskalaiset miehen annos
5 porkkanaa
2 palsternakkaa
30 g oliivi- tai rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
- jogurttikastike miehen annos
300 g turkkilaista jogurttia
1 1/2 limen mehu
1 1/2 tl raastettua limen kuorta
suolaa
pippuria
Ohjeet
- Paloittele tarvittaessa broilerit pienemmiksi viipaleiksi tai jos käytät tofua viipaloi ja kuivaa se.
- Leikkaa kukkakaalista kukinnot irti suupaloiksi.
- Riko kananmuna(t) kulhoon ja sekoita haarukalla rakenne rikki.
- Sekoita mausteet mantelijauhoon, lisää myös pofiber.
- Kasta kanan ja kukkakaalin palaset ensin kananmunassa ja pyörittele sitten mantelijauhoseoksessa.
- Laita palat leivinpaperoidulle pellille tai reilunkokoiseen vuokaan.
- Kuori ja viipaloi vihannekset. Tee vihanneksista suorakaiteen muotoisia pieniä suupaloja.
- Levittele vihannekset pellille. Voi olla että joudut käyttämään kahta peltiä tai vuokaa ja peltiä. Jos sinulla on kiertoilmauuni voit paistaa kahdessa tasossa kaikki kerralla. Perinteisessä uunissa paistaminen onnistuu kerralla jos vaihdat välillä peltien paikkaa, niin että molemmat ruskistuvat myös päältä.
- Levittele vihannesten päälle öljyä ja sekä mausteet.
- Laita uuniin paistumaan 225 asteeseen noin puoleksi tunniksi, niin että vihannekset sekä nugetit ovat kypsyneet ja saaneet ruskeaa väriä.
- Sekoita jogurttikastike paistumisen aikana, lisäämällä mausteet, limen mehu ja raastettu limen kuori jogurtin joukkoon.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa nugeteista, vihanneksista ja jogurttikastikkeesta.
2 vastausta
Ohje puuttuu.
Kiitos huomiostasi. Resepti katosi pienen teknisen virheen vuoksi, mutta se on nyt korjattu ja reseptit normaalisti taas luettavissasi.
Kiitos kärsivällisyydestäsi!