Grillattua varhaiskaalia ja lohta
4
Annosta30
minutesVarhaiskaali on todella helppo lisuke grilliruualle. Tämä ruoka valmistuu myös uunissa grillivastuksilla.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- lohta naisen annos
400 g lohta (voi olla muutakin saatavilla olevaa kalaa ja myös tofu käy grillattavaksi tämän marinadin kanssa)
1 rkl raastettua inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1/2 ruukkua tuoretta korianteria hienonnettuna
2/3 dl soijakastiketta
3 rkl sitruunanmehua
(1 sitruunaruoho)
- grillattu varhaiskaali naisen annos
1 varhaiskaali
20 g oliivi- tai rypsiöljyä
suolaa
90 g smetanaa
1 rkl dijon-sinappia
- lohta miehen annos
600 g lohta (voi olla muutakin saatavilla olevaa kalaa myös tofu käy grillattavaksi tämän marinadin kanssa)
1 rkl raastettua inkivääriä
2 –3 valkosipulinkynttä
1/2 ruukkua tuoretta korianteria hienonnettuna
1 dl soijakastiketta
3 rkl sitruunanmehua
(1 sitruunaruoho)
- grillattu varhaiskaali miehen annos
2 pientä varhaiskaalta
45 g oliivi- tai rypsiöljyä
suolaa
150 g smetanaa
1 1/2 rkl dijon-sinappia
Ohjeet
- Tee ensin lohelle marinadi. Silppua korianteri, pilko valkosipuli ja sitruunaruoho jos haluat lisätä sitä ja raasta inkivääri. Yhdistä soijakastike ja sitruunamehu, lisää inkivääri, valkosipuli, korianteri ja sitruunaruoho.
- Sivele marinadi kalan pintaan.
- Grillaa kalanpalat kypsiksi.
- Leikkaa kaali kahdeksaan lohkoon. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä. Sivele ölljy pintaan ja ripottele pinnalle suolaa.
- Grillaa kaalit molemmin puolin grillin ritilätasolla muutama min / puoli.
- Jos paistat uunissa laita molemmat uuniin 200 asteeseen ja paista 15-20 minuuttia.
- Sekoita smetanasta ja sinapista kastike.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa kalasta, kaalista ja smetana-kastikkeesta.