Pinaattipannari
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
45
minutesPinaattipannari on saanut lisää vihreää parsakaalista ja pestosta. Pinaattipannarin kaverina tarjoillaan raejuusto-puolukkaseosta, joka ei makuparina petä koskaan.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
80 g kikhernejauhoja
2 kananmunaa
100 g pinaattia (pakaste)
3 dl mantelimaitoa
75 g parsakaalia
20 g pestokastiketta
- Lisäksi naisen annos
250 g raejuustoa
200 g puolukoita
- miehen annos
100 g kikhernejauhoja
3 kananmunaa
100 g pinaattia (pakaste)
3 dl mantelimaitoa
100 g parsakaalia
30 g pestokastiketta
- Lisäksi miehen annos
400 g raejuustoa
300 g puolukoita
Ohjeet
- Sekoita keskenään kikhernejauhot, mantelimaito, pestokastike, kananmunat ja pinaatti. Anna seisoa hetki, jotta kikhernejauhot hieman turpoavat.
- Leikkaa parsakaali leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle ja kaada pannariseos päälle.
- Paista uunissa 215 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta saa hieman väriä.
- Sekoita keskenään puolukat ja raejuusto.
- Anna jäähtyä hetki ja tarjoile puolukka-raejuustoseoksen kanssa.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa pannarista ja raejuusto-puolukkaseoksesta.
2 vastausta
en vielä ole tehnyt, mutta kyllä vaikuttaa niin hyvältä, että taidanpa huomenna tehdä. jääkaapissa odottaakin litra puolukoita.
Tule ihmeessä kertomaan , miltä maistui 🙂