Pinaattipestopasta
Annokset
3
annostaValmistusaika
40
minutesTämä pinaattipestopasta on nopea ja maukas ateria. Kuutioitu tofu sopii hyvin pastan joukkoon.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
75 g pastaa
300 g tofua
5 g öljyä
pinaattia
- naisen annos pinaattipesto
65 g babypinaattia
1 ruukku basilikaa
10 g parmesaanijuustoa
10 g cashew-pähkinöitä
15 g oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
(tarvittaessa vettä)
- miehen annos
120 g pastaa
450 g tofua
10 g öljyä
pinaattia
- miehen annos pinaattipesto
80 g babypinaattia
1 ruukku basilikaa
15 g parmesaanijuustoa
15 g cashew-pähkinöitä
25 g oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
(tarvittaessa vettä)
ohjeet
- Kuivaa tofu talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä. Kääri tofupala paperiin tai pyyhkeeseen ja laita päälle paino. Anna olla noin 15 minuuttia painon alla.
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Huuhdo ja kuivaa pinaatti. Kumoa lehdet monitoimikoneen kulhoon. Nypi joukkoon basilikanlehdet. Raasta sekaan juusto. Lisää pähkinät, öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi. Lisää vettä jos tuntuu että seos jää liian paksuksi.
- Kuutioi tofu ja paista kuutiot kauniin ruskeiksi pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää päälle pinaattia.
- Lisää pasta pannulle.
- Sekoita pinaattipesto kuuman pastan joukkoon.