Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 75 € ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Proteiinipatukat

Nämä ihanat proteiinipatukat on helppo valmistaa vaikka pakkaseen herkkuhetkiä tai nopeaa ateriaa varten.

Proteiinipatukat

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

3

hours 

Näitä patukoita voi valmistaa pakkaseen ja ottaa sieltä herkkuhetkiin tai nopeaksi ateriaksi. Tässä on noin 3 naisen annosta ja 2 miehen annosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • nougat-kerros
  • 40 g cashew-pähkinöitä

  • 20 g maapähkinöitä

  • 20 g mantelijauhoja

  • 2/3 dl makeuttamatonta mantelimaitoa

  • 1 tl vaniljauutetta tai –aromia tai ½tl vaniljajauhetta

  • 1 dl erytritolia

  • 50 g proteiinijauhetta (vanilja tai mansikka-valkosuklaa)

  • 2 -3rkl psylliumia

  • (ripaus suolaa)

  • kuorrute
  • 8 taatelia

  • 1 rkl proteiinijauhetta (vanilja tai mansikka-valkosuklaa)

  • 3 rkl makeuttamatonta mantelimaitoa

  • 20 g maapähkinöitä

  • päälle vähän pistaasirouhetta ja 4 palaa tummaa (yli 70%) suklaata sulatettuna

Ohjeet

  • Valmista nougat täyte laittamalla pähkinät, mantelimaito, vanilja ja erytritoli tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna seos tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon proteiinijauhe. Sekoita sekaisin ja maista tarvitseeko seos lisää suolaa tai makeutusta ja säädä maku oman makusi mukaan. Lisää lopuksi joukkoon psylliumia kunnes seos on paksua kuin muovailuvaha. Tässä kohtaa voi koneesta riippuen olla helpompaa sekoittaa psyllium käsin seoksen joukkoon. Anna seoksen vetäytyä noin 5 minuuttia, jotta psyllium alkaa toimia ja seos muuttuu vielä paksummaksi. Muotoile taikinasta patukoita tai halutessasi pienempiä suupaloja. Laita jääkaappiin tai pakastimeen odottamaan.
  • Valmista toffeetäyte laittamalla taatelit ja mantelimaito tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna seos tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon proteiinijauhe ja tarkista maku. Lisää halutessasivaniljaa. Seoksen tulisi olla tahnamaista, hieman sitkeää. Levitä taatelikinuski patukoiden päälle tai painele pintaan sen jälkeen pistaasirouhetta. Laita seos pakastimeen jähmettymään muutamaksi tunniksi.
  • Valuta patukoiden päälle suklaasta raitoja. Säilytä jääkaapissa tai pidempään säilytettäessä pakastimessa. Patukat ovat parhaimmillaan vasta muutaman päivän jälkeen, jolloin maut tasaantuvat.

Jaa artikkeli

2 vastausta

    1. Kiitos huomiostasi. Resepti oli hetken verran piilotettuna teknisen virheen vuoksi, mutta nyt taas käytettävissäsi.

      Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jos haluat pudottaa painoa syömällä - liity 52 viikon jäseneksi

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Taatelikakku

Ihana joulun klassikko – taatelikakku. Tässä reseptissä ei ole lainkaan lisättyä sokeria tai vehnäjauhoja.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit