Punakaalipaistos
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
1
hour30
minutesPunakaali on mukavan pehmeän makuinen kaali. Siitä saa iloisen väristä ruokaa helposti hauduttamalla.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 kerä punakaalia
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
1 punasipuli
400 g jauhelihaa (tai soijarouhetta 160g)
100 g pakastekarpaloita
1 dl vettä
½ dl omenasiiderietikkaa
suolaa ja pippuria
1 rkl timjamia
140 g fetaa (tai jos salaatista on jäänyt vuohenjuustoa voit käyttää sitä)
- miehen annos
1 kerä punakaalia
20 g oliivi- tai rypsiöljyä
1 punasipuli
600 g jauhelihaa (tai soijarouhetta 240g)
150 g pakastekarpaloita
1 dl vettä
½ dl omenasiiderietikkaa
suolaa ja pippuria
1 rkl timjamia
210 g fetaa (tai jos salaatista on jäänyt vuohenjuustoa voit käyttää sitä)
Ohjeet
- Halkaise punakaali ja leikkaa pois kova kantaosa.
- Suikaloi kaali ja kuorittu sipuli.
- Ruskista jauheliha ja sipuliviipaleet paksupohjaisessa kattilassa. Lisää öljy ja kaalisuikaleet (ja jos käytät soijarouhetta, niin liotettu soijarouhe).
- Kaada päälle vesi ja etikka. Keitä seosta miedolla lämmöllä yhden tunnin verran
- Sekoita paistokseen jäiset karpalot ja mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa paistoksesta ja murusta 1/4 osa fetasta päälle.
2 vastausta
Ohje puuttuu. 🤔
Kiitos huomiostasi. Resepti katosi pienen teknisen virheen vuoksi, mutta se on nyt korjattu ja reseptit normaalisti taas luettavissasi.
Kiitos kärsivällisyydestäsi!